WonenBreburg

WonenBreburg is een woningcorporatie met onder andere huurwoningen in de wijken Tuinzigt, Westerpark en Haagpoort.  WonenBreburg vindt het belangrijk dat u in schone, veilige en hele woonomgeving en woning woont. We verhuren dus niet alleen woningen, maar zijn daarom ook actief in uw wijk aanwezig!

Wilt u iets voor uw mooie wijk betekenen? Wilt u zich op een positieve manier inzetten om de wijk nog mooier te maken? Hebt u ideeën om uw eigen straat of buurt nog mooier en leefbaarder te maken? Wilt u ook meepraten over de toekomst? Laat uw stem horen! Denk en doe met ons mee. Laten we samen de leefbaarheid in uw straat, buurt en wijk vergroten. Samen zijn we sterk.

Neem contact met uw woonconsulent of huismeester op. Graag komen wij in contact met u! Kijk voor meer info op de website van WonenBreburg.

De huismeesters in uw wijk

De huismeester zet zich in op het gebied van onderhoud, schoonmaak, overlast en leefbaarheid. Een huismeester houdt toezicht op het afvoeren van huisvuil, houdt zich bezig met het oplossen van overlastsituaties en organiseert met bewoners leefbaarheidsacties voor de buurt. De huismeester draagt bij tot een prettige, schone en veilige omgeving.

De huismeesters die zich inzetten in uw wijk:

Uw huismeesters: 

Huismeester van de wijken Haagpoort, Westerpark en gedeelte Heuvel. Huismeester van de wijken      Tuinzigt en Boeimeer.
Tuinzigt: Eric Wassing mila-bak
Eric Wassing      06 – 22 42 87 09
Telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag
van 08.00 – 17.00 uur
c.wassing@wonenbreburg.nl
Tel.: 0900-0209 (lokaal tarief)
Mila Bak      06 – 156 25 902
Telefonisch bereikbaar op
maandag, dinsdag, donderdag   vrijdag van 08.00 – 17.00 uur
l.bak@wonenbreburg.nl
Tel.: 0900-0209 (lokaal tarief)

De woonconsulent in uw wijk?

De woonconsulent is uw aanspreekpunt tijdens herstructurerings- en groot onderhoudsprojecten. U ontmoet haar of hem tijdens spreekuren of tijdens een bezoek bij u thuis. Daarnaast is de woonconsulent samen met de huismeester betrokken bij het sociaal beheer in de wijk en het organiseren van leefbaarheidsacties.

Roger de Leeuwe

Roger de Leeuwe, 06 – 52 45 17 08
Bereikbaar op maandag t/m donderdag
van 08.30 tot 17.00 uur

twitticoon facbicoon

.Logo-WonenBreburg

De Nieuwe Meidoorn